KOFEIN PLUS d.o.o.

Premium proizvodi za Vaš caffe bar, restoran, ured ili dom.

UDINESE CAFFE

Udinese Caffè je brend ORO Caffè grupe rođen prije više od 60 godina kao mali proizvođač mješavine kave u Udinama, u srcu regije Friuli Venezia Giulia, na sjeveroistoku Italije.
Tvrtka je rasla tijekom godina i proširuje svoj raspon djelovanja plasirajući proizvode u cijeloj zemlji. Danas, zadovoljavajući okuse najzahtjevnijih nepca, osvojila je brojna međunarodna tržišta, etablirala se zahvaljujući izvrsnoj kvaliteti svoje kave s nepogrešivo punim, aromatičnim i postojanim okusom.
Toliko je postao referenca za pravi talijanski espresso u svijetu, da danas u inozemstvu čini više od 70% globalnog prometa brenda.

Proizvodi ho.re.ca

Cremoso

Mješavina kave iz Vijetnama i Brazila. U šalici dolazi s jako gustom kremom tamne boje lješnjaka s malim smeđim žilicama. Uravnoteženo, s okusom karamele i prepečenog kruha.

Elite

Ova mješavina posvećena je Udinama, gradu iz kojeg dolazimo, a naslijeđena je od tradicionalne lokalne pržionice koja prenosi način ispijanja Espresso kave na našim prostorima. Kave koje čine ovu mješavinu odabrane su iz Brazila, Indije i Vijetnama. U Espresso šalici mješavinu ELITE karakterizira tamna krema boje lješnjaka. U mirisu se ističu arome tosta i lješnjaka, dok njegova gusta krema ispunjava usta i ostavlja ugodan okus orašastih plodova.