KOFEIN PLUS d.o.o.

Premium proizvodi za Vaš caffe bar, restoran, ured ili dom.

ORO CAFFE

Bilo je to 1987. godine kada su Stefano Toppano i Chiara De Nipoti, zahvaljujući nizu slučajnih okolnosti, preuzeli vrlo mali pogon za prženje kave u Udinama gdje su radili samo privatne marke. Dok Stefano započinje posao malim strojem za prženje kave od 30 kg, zahvaljujući učenju od velikog majstora pržienja, Alceo-a, također brinući o komercijalnoj strani, Chiara obavlja administrativne poslove i stavlja svoje vještine kušanja na kušnju, osobno birajući najbolje kvalitete kave Arabica i Robusta iz cijelog svijeta. To dovodi do ulaska u Ho.Re.Ca. sektor.

Danas se ORO Caffè može pohvaliti s 50 zaposlenika i proizvodnim kapacitetom od 6000 kg pržene kave dnevno uz trenutnu pržionicu od 240 kg. 
Pažljivim odabirom, prženjem i miješanjem, Stefano i Chiara stvorili su skladan stil, poznat po savršenoj ravnoteži. Tijekom godina, izvorni recept se kontinuirano poboljšavao, što je rezultiralo spojem velike elegancije i finoće, ne zanemarujući konstantan standard visoke kvalitete.
Stefanove i Chiarine kćeri, Elisa i Ketty, koje su bile izravni svjedoci evolucije ORO CAFFÈ-a tijekom posljednjih 30 godina, završile su studij i sada su aktivni dio obiteljskog posla, s Elisom kao voditeljicom marketinga i Ketty kao operativnom direktoricom. ORO CAFFÈ koristi tehnološki napredne potpuno automatizirane sustave prženja zelenog profila u avangardnom objektu od preko 2400 četvornih metara koji je svečano otvoren 2009. godine. Objekt je opremljen fotonaponskim sustavom koji proizvodi gotovo 100 kW dodatne energije dnevno, koju vraća natrag u mrežu.
ORO Caffè posluje u Ho.Re.Ca trgovačkom kanalu opskrbljujući širok raspon mješavina kave i zrna kave jednog podrijetla, pribora i prilagođenih usluga na cijelom talijanskom tržištu i izvozu u više od 40 zemalja svijeta.

Proizvodi ho.re.ca

Italian Style

Italian Style je kombinacija kava iz Vijetnama i Brazila.
U šalici espressa Italian Style ima vrlo gustu i tamno smeđu kremu.
Ima miris prepečenog kruha i karamele.
Okus je blag i daje punoću u ustima, uravnotežen, s okusom karamele i prepečenog kruha.

Količina kofeina je manja od 3%.

Cremoso

Mješavina kave iz Vijetnama i Brazila.
U šalici dolazi s vrlo gustom kremom boje tamnog lješnjaka s malim smeđim žilama.
Uravnotežena, s okusom karamele i prepečenog kruha.

Espresso

Espresso je majstorska mješavina pažljivo odabranih zrna iz Brazila, Kenije, Indije i Vijetnama, koja daje espresso s izraženim prizvukom lješnjaka i čokolade.
Ova mješavina ima tamnu boju lješnjaka s tigrastim prugama i vrlo gustu kremu.

Sadržaj kofeina je manji od 1,7%.

Premium

Vrhunska mješavina kava iz Brazila, Gvatemale, Etiopije, Vijetnama i Indije, namijenjena ljudima koji uživaju u voćnoj kavi s primjesama badema i lješnjaka.
Okus i taktilne karakteristike otkrivaju gusto, kremasto tijelo slatkastog okusa.
Vizualno Premium Bar Blend daje gustu kremu tigrastih pruga i boje lješnjaka.

Sadržaj kofeina manji je od 1,2%.