KOFEIN PLUS d.o.o.

Premium proizvodi za Vaš caffe bar, restoran, ured ili dom.

DAL BELLO

Povijest naše tvrtke započela je 50-ih godina prošlog stoljeća, kada je naš otac Vittorio osnovao posao.

Bio je majstor u prenošenju strasti za svoj posao, a mi, njegovi sinovi Mario i Antonio, odlučili smo nastaviti projekt koji je naš otac kreirao sa žrtvama i zadovoljstvom.

Svaki dan je izazov, tradicija je vrijednost, a inovacija je put koji moramo slijediti. Pretopili smo prošlost i budućnost kako bismo našu sadašnjost učinili velikom. Vino proizvodimo avangardnim tehnikama, obrađujući zemlju Asola kao i u prošlosti.

Poštivanje prirode, biodinamika i inovacija postaju jedno.

Proizvodi ho.re.ca

Prosecco doc Treviso Brut

Naš prosecco DOC Treviso brut suho je pjenušavo vino i potječe iz naših vinograda smještenih na brdima Treviso (mjesto Virginia), glinenog tla. Postoji 3000 biljaka po ha, a grožđe se uzgaja sustavom Cappuccina-Sylvoz. Vinarstvo je bijele boje s mekim prešanjem, nakon dekantiranja na niskoj temperaturi u vino se dodaju odabrani kvasci. Vrenje traje 15 dana, a zatim se vino čuva u spremnicima od nehrđajućeg čelika do procesa pjenušanja.

Grožđe:
100% Glera DOC

Proces pjenušanja:
U autoklavu na temperaturi od 17 ° C 30 dana.

Karakteristike:
Slamnato žuta boja sa zelenkastim odsjajima. Voćna aroma zelenkaste jabuke. Suh i bistrog okusa.

Vrsta hrane:
Riblja jela

Temperatura posluživanja:
8 ° C

Prosecco doc Treviso Extra Dry

Naš prosecco DOC Treviso Extra Dry je simpatično pjenušavo vino iz naših vinograda koji se nalazi na brdima Treviso (mjesto Villa Rovero), glinenog tla. Postoji 3000 biljaka po ha, a grožđe se uzgaja sustavom Cappuccina-Sylvoz. Vinarstvo je bijele boje s mekim prešanjem, nakon dekantiranja na niskoj temperaturi u vino se dodaju odabrani kvasci. Vrenje traje 15 dana, a zatim se vino čuva u spremnicima od nehrđajućeg čelika na 5 ° C do procesa pjenušanja.

Grožđe:
100% Glera DOC

Proces pjenušanja:
U autoklavu na temperaturi od 17 ° C 30 dana.

Karakteristike:
Slamnato žuta boja sa zelenkastim odsjajima. Aroma bukea jabuke, marelice i jasmina. Svjež i uravnotežen okus.

Vrsta hrane:
Predjela

Temperatura posluživanja:
8 ° C

Prosecco doc Treviso Rose Millesimato

Postupak proizvodnje vina za grožđe Glera je bijele boje, s mekim prešanjem, korištenjem odabranih kvasca i fermentacijom na kontroliranoj temperaturi. Pinot Noir grožđe se macerira 2 dana kako bi se omogućila ekstrakcija boje i organoleptičkih elemenata iz kožice, koje se odvajaju u moštu, nakon čega fermentira čeličnim tankovima za fermentaciju. Smjesa između dviju baza napravljena je u trenutku druge fermentacije.

Grožđe:
Glera (85%) and Pinot Noir (15%)

Proces pjenušanja:
Provodi se daljnjom fermentacijom u autoklavu s odabranim kvascima i šećerom 60 dana.

Karakteristike:
Izgleda pjenušavo, s finim i postojanim perlažom. Svijetlo ružičaste boje. Voćne note s primjesama jabuke, ružičaste breskve i crvenog voća. Suh je, svjež i ukusan.

Vrsta hrane:
Idealan kao aperitiv, izvrstan uz jela od ribe i bijelog mesa.

Temperatura posluživanja:
6 – 8 ° C